Rosenberg kan spela mot Grekland.

Markus Rosenberg skadades nyligen på en träning. Men det verkar läka snabbt och läkarna har sagt till honom att han kan spela matchen mot Grekland den 10:e juni. På bilden är det Rosenberg och Ljungberg. Båda är mina favoritspelare i Svenska landslaget..



Elmander hoppas på spel.

Johan Elmander hoppas att få spela matchen mot Ukraina imorgon och alla andra EM matcherna. Han är verkligen en grym spelare!


Zlatan spelar mot Ukraina

Zlatan ska spela matchen mot Ukraina imorgon den 1 juni. Lagkaptenen Ljungberg är det inte säkert om han spelar p.g.a hans revbensskada. Ljungberg ska bråka med sina läkare för att åtminstone få kunna spela en del av matchen. Ljungberg tränar just nu med ett skydd för bröstkorgen. Han hoppas på att läkarna tillåter honom att få spela matchen imorgon. Jag hoppas också det. :) Även spelaren Tobias Linderoth som gjorde mål förra Sverige matchen mot Slovenien ska spela.

 



31 maj - 08

Igår hände det inte så mycket. Jag var i skolan, hade so- prov det gick jätte bra. Jag tror att jag kommer att få minst VG! När jag slutat för dagen var jag tvungen att gå till syslöjden för att lämna in mitt broderi och sätta en ram så att jag skulle kunna få ett VG i syslöjd. Hade helt glömt bort mitt broderi, kom på att jag inte var klar med den när jag hade slöjd i torsdags men som tur var den nästan helt klar. Så nu har jag i allafall ett VG i slöjd. Niiice! Senare på kvällen kollade jag på talang 2008. Hejade på Sebastian Krantz, magikern Seth Engström och Rmk med Co. Ingen av dom vann hon som vann heter Zara. När det slutat var typ klockan halv 10, då gick jag och min syrra en promenad efter spelade vi kort ute på gården. Det var kul förutom att jag blev utstirrad av några grannar som bor huset framför. Sedan hände det inte så mycket hahha, vi var ute typ till 11 - 12. Idag kom min storebror hem till oss. Sedan gick jag till centrum skulle lämna in en film på expert och sedan jag handla ett nytt diadem och lite annat. När jag kom hem var jag ute hela dan. Kom precis hem. Snart börjar sommarkrysset. Ikväll är det Eric Gadd, Kleerup feat. Titiyo, Ron Sexsmith, Attack, Kick  som kommer dit. Vet inte vem nån av dom faktiskt är hahha. Efter det ska jag nog ut på promenad. Det är så skönt att gå runt i det här fiina vädret. Snart börjar EM, premiär 7 juni lääängtar. Jag hejar på Sverige såklart och Tyskland. / Jessiica'

Finaaal!

Nu är det reklam av Talang 2008 finalen. Än så länge har bara Sebastian Krantz hunnit sjunga. Jag hejar på honom han har sjukt bra röst och är även väldigt fin, inte konstigt att han har så många nya fans!! Jag hejar även på barnflickan Carina - hon som spelar piano. Skriver senare vem som vinner!


Lindsay Lohan & Samantha Ronson

Lindsay Lohan och "kompisen" Samantha Ronson åt lunch tillsammans på Teres Mexican Grill i LA igår eftermiddag men dom lämnade stället snabbt och verkade ha väldigt bråttom hem. Troligtvis ville Lindsay komma hem i god tid före den nya Chanel butiken hade premiär på Robertson Blvd. så att hon kunde göra sig riktigt fin!


Jennifer Anistons villa på Beverly Hills!

Jennifer Aniston fortsätter att renovera sin $14 miljonersvilla i Beverly Hills trots att hon köpte huset redan i november 2006! Jennifer köpte huset när hon och hennes ex-make Brad Pitt skilde sig men ännu har hon inte bott där eftersom huset undergår en total renovering. Enplanshuset har sex sovrum och sju badrum på en yta som uppges vara drygt 800 kvadratmeter. Arkitekten Hal Levitt som designade huset är mycket populär bland kändisarna Hoppas Jennifer blir nöjd med huset när det blir klart!


Gwen Stefani ute på stan i L.A!

Gravida popstjärnan Gwen Stefani tog med sig sonen Kingston och mamma Patti ut på stan i Los Angeles för att njuta av det fina vädret! blivit  Sångerskan passade på att gå stanna på Huntington Library i Pasadena för att låna lite böcker medans Kingston lekte på lekplatsen utanför. Snart har Kingston ett litet syskon att leka med! 


Tori Spelling tillbaka som Donna Martin!

Höggravida skådespelerskan Tori Spelling, hennes man Dean McDermott och deras son Liam var på Hollywoods mest populära korvkiosk, Pink's, igår eftermiddag för att promota sin nya verklighetsserie Tori & Dean: Home Sweet Hollywood. Förutom verklighetsserien så har ju Tori också skrivit på för att vara med i den nya Beverly Hills 90210 spin-offen! Tori kommer precis som i originalversionen att spela Donna Martin som nu äger en av de trendigaste butikerna i Beverly Hills. Hon väntar också sitt andra barn när som helst!


28 maj - 08

Idag var jag i skolan som vanligt hah. På morgonen försov jag mig så jag kom typ 10 minuter försent. På rasterna gick jag och Ramn runt ute, det är ju så otroligt fint väder. Kl. 12.40 hade jag håltimme i två timmar så då gick jag hem sedan gick jag tillbaka till skolan och hade SO. Efter skolan solade jag. Men nu ska jag plugga till so- provet som jag har på fredag och man får inte göra omprov så jag måste plugga extra mycket. Jag hoppas på ett VG! Ciaaao ! / Jessiica'

Mariah Carey är just nu i Japan!

Nygifta Mariah Carey och Nick Cannon befinner sig just nu i Japan och skapade total kaos när de gick ut på stan för att shoppa! Mariah begav sig till affären Kamawanu i Daikanyama med hela sitt entourage i släp och såg själv ganska chockad ut när hon såg hur många fans som hade samlats utanför på gata. Stjärnan stannade bara i affären i tio minuter och sprang sedan ut till en limousine utan att skriva en enda autograf.


Gwen Stefani tog med familjen till stranden!

Efter en hektisk födelsedagssöndag hos familjen Rossdale/Stefani spenderade Gwen Stefani, Gavin Rossdale och lille Kingston på stranden i Malibu. Här är lite bilder ;



              

Ashley ute med sina hundar!

Ashley Tisdale ute på en kaffepaus med sin pappa och med sina två hundar, Maui och Blondie. Ashley och hennes pappa gick till deras lokala Coffee Bean och köpte take-away kaffe, Ashley är med Maui i koppel och hennes pappa med Blondie!


Vanessa & Ashley börjar filma HSM 3?

Ashley Tisdale och Vanessa Hudgens ses här lämna LAX flygplats i Los Angeles och det ryktas om att stjärnorna nu kommer att börja filma den sista High School Musical filmen!


Fotboll.

Kl. 15.45 på söndag är det fotboll. Svenska landslaget EM- gengrepar inför matchen mot Ukraina.



Cirkus Zlatan!

Kl. 20.00 på söndag är det en dokumentär när pogramledaren Renee träffar Zlatan Ibrahimovic.



27 maj - 08

Idag var det fridrottsdag, det var kul! När vi hade rast efter att vi ätit låg jag, Natti, Sara och Ramn och solade. Juste när min klass 8a körde brännboll, delades vi upp i våra hk- grupper och mitt lag förlorade med 27- 52, vi blev utklassade! Dragkampen mot 8b förlorade jag och klassen också på, men vi var mycket färre personer än dom. När jag kom hem tog jag det lungt och kollade på vakna med the voice (repris), när Ola var gäst imorse efter gick jag och syrran Jenni till H&M, hon skulle handla ett linne. Jag handlade en jättefin klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Efter gick vi till expert vi skulle handla en sladd. Nu ska jag ut i det fina vädret, hejdå hare bra! <3 Jag älskar svenska landslaget, vi vann igår! 1-0 mot Slovenien!!! Alla bra spelare spelade inte, den enda som var bra och spelade var Elmander. Vi kanske inte vinner men jag tror vi kommer att gå långt i år!!

GrattisGrattis!

Idag fyller Harvey Daniel Price 6 år, han är Katie "Jordin" Prices son. GrattiisGrattis Harvey!


Hilary i en snygg outfit!

Hilary Duff har förstått man inte bara kan gå runt i mjukiströjor och tights hela tiden! Igår var sångerskan på Barneys New York i Beverly Hills och såg väldigt moderiktig och snygg ut i sina jeans med hög midja och ett brett skärp. Hilary lämnade varuhuset med två koppar take-away kaffe. Hon ser jätte glad ut på bilderna, fast det gör hon ju försäg alltid!



     

Dom planerar ett nytt bröllop!

Nygifta Jessica Alba och Cash Warren planerar att gifta om sig. Eftersom när dom nyligen gifte sig gjorde dom det i smyg, ingen visste om det inte ens familjen. Så Jessica och Cash vill ha ett nytt stort bröllop för familjen och alla vänner!


Brad Pitt och Angelina Jolies fantastiska nya hem!

Här är en bild på Angelina Jolie och Brad Pitts 450 miljoners gård i Södra Frankrike. Chateau Miraval ligger inklämd bland vinrankor och träd och har söta turkosa fönsterluckor på alla fönster. Till huset hör även 400 hektar mark varav 30 hektar är en privat vingård där Angelina och Brad kan göra eget vin! Angelina och Brad kan också se fram emot att bli grannar med bland andra Johnny Depp och Bono!


Harlow är redan populär!

Nicole Richie tog med sin lilla dotter Harlow på promenad i en park nära deras hem igår och ser ut att trivas i rollen som mamma. Den lilla rockprinsessan Harlow var nog glad att hon fick ta det lite lugnt igår också för i söndags var hon bjuden på Gwen Stefanis son Kingstons födelsedagskalas, så liten men redan så populär!



    

Pete skojar med fotograferna!

Nygifta paret Ashlee Simpson och Pete Wentz skojade till det lite med fotograferna när de lämnade en Memorial Day fest häromdagen. Pete hade knutit en papperstallrik runt huvudet och på den hade han ritat ett leende ansikte och skrivit "Your ad could be here...". Både han och Ashlee såg ut att tycka deras lilla skämt var ganska roligt och vi tror nog fotograferna var glada att få sig ett litet skratt efter att ha stått utanför och väntat på paret så länge.



   

Sovmorgon + Fridrottsdag

Idag fick jag en halvtimme sovmorgon mer än vad jag brukar, SKÖNT! Brukar annars börja 8 varje dag men idag börjar jag halv 9. Fast idag är det fridrottsdag och så här ser schemat under fridrottsdagen ut för mig + min klass 8a. <3
1, Kula
2, Brännboll 
3, Tidspromenad
4, Löpning ( Två varv runt Vårbergs IP )
5, Jämfota hopp
6, Varvalaget
Lunch
7, Längdhopp
8, 60 m
9, Kast m. liten boll.
10, Dragkampsturnering 8a - 8b

26 maj - 08

Just nu sitter jag o kollar på Sverige o Slovenien matchen. Innan det var jag ute med syrran Jenni o Nilufer. Det var kul för vi har inte umgåtts på jätte länge p.g.a många skäl. Vi gick runt och bara snackade och så gick vi runt med Nilufers kusins hund. Å guuud, jag var jätte rädd för den, speciellt när den skällde!! Det var en pitbull också och jag är speciellt rädd för dom hundarna och alla andra stora hundar, jag gillar bara små. haha. Men nu ska jag fortsätta kolla på Sverige matchen, vi leder heja heja! Ciiiaaaooooo ! / Jessiiica '


Sverige Vs. Slovenien.

Nu är första halvleken av Sverige vs. Slovenien matchen över, snart börjar andra. Tobias Linderoth har gjort ett mål så Sverige leder med 1-0. VI ÄR BÄST! HEJA SVERIGE. hahaha. Hoppas Källström hoppar in nu på andra halvlek. NySka fortsätta kolla på matchen nu..


26 maj - 08

Idag var det skola igen... skönt att det är bara ungefär 13 skoldagar kvar till sommarlov! Längtar, den 23 Juni kommer min storebror Patrik hem igen, han har varit i Australien sen juli förra året och pluggat och det ska bli skit kul att träffa honom igen. Saknar honom jätte mycket! Det kommer nog inte bli så mycket blogg skrivande den här veckan, jag har so- prov den här veckan, matte och no nästa vecka. Måste plugga och den här veckan sätts alla betyg också. Allt är så stressigt i skolan just nu. Idag fick jag reda på mitt HK (hemkunskap) betyg och mitt bild betyg, fick MVG i bild. niiiice faktiskt. På engelska lektionen hade jag muntligt förhör, det gick jätte bra! Och imorgon är det friluftsdag på Vårberg IP, ska göra mitt bästa som alltid eftersom det går på gympa betyget. Skriver när jag har tid. Ciiaaaao ! / Jessiiica '


Sveriges EM- låt.

http://youtube.com/watch?v=J2NCZ8bNI68&feature=related
Lyssna på Sveriges nya EM låt den är så himlaaa bra, det är Markoolio som sjunger den!!

Svenska langslaget.

KÄÄÄRLEEEEEEEEK! Jag älskar Svenska landslaget! Vi ska vinna EM 08 !! <33

image267

Fredrik Ljungberg avstår från matchen imorgon.

Imorgon när Sverige möter Slovenien spelar inte Fredrik Ljungberg p.g.a revbenskadan. Men han hoppas på att få spela matchen mot Ukraina den 1 Juni.

image266

25 maj - 08

Nu har jag precis ätit tårta med mamma, jenni och pappa för det är ju mors dag idag :) <3 Nu ska jag titta på sanningens ögonblick. Så jävla bra tv - pogram fast jag fattar inte hur man vill vara med i pogrammet faktiskt. / Jessiica '

Vad är det för fel på David & Victorias bil?

Victoria Beckhams Porsche blev bortbogserad från paret Beckhams hus i Beverly Hills i fredags. Letar Victoria efter en ny leksak eller är bilen bara sönder?! Bilen går lätt att känna igen för initialerna VB som är ingraverade i fäljarna. Men, var befann sig Victoria? Behöver hon inte skriva under några papper eller liknande? Tydligen inte, hon har självklart någon som gör sådant åt henne, hon är ju en kändis!

 

Vad skrattar Hilary Duff åt?

Hilary Duff syntes med sin pojkvän Mike Comrie i Brentwood. Hennes pojkvän såg glad ut även om han hoppar på kryckor men vad flinar Hilary åt? Förmodligen skrattar hon för att hon är glad tillsammans med sin haltande pojkvän även om han tar det lite sakta nu för tiden!

 

Du är världsbäst!

image261

Välkommen till;

image260

Chelsea spelarna Terry & Lampard är på första bilden. På andra är det Vidic & Ferdinand ifrån Manchester Utd.

25 maj - 08

Nu sitter jag här på loftgången med storesyrran Jenni o äter piggelin glass. Vi sitter och snackar, trevligtrevligt haha! :) Vi kom nyss hem ifrån Ica Kvantum vi var och handla magnum glassar. Jätte gooootttt.. Idag åkte jag, jenni, mamma o pappa också till City gross och handla tårta eftersom att det är mors dag. Jag och syrran gav mamma en bok och på den står det "Världens bästa mamma". Iallafall får se vad som händer senare idag, inget bestämt precis. Men jag har ju so- prov på fredag om kristendomen, den katolska o ortodoxa kyrkan så ska väl plugga på det. Senare går väl jag och syrran nog en kvällspromenad som vi brukar. Igår var det en rolig dag. Våra grannar som bor framför oss brukar alltid stirra på oss när dom är ute på sin balkong och jag o min syrra har aldrig sett dom ute förutom på sin balkong. Sen när jag och syrran gick promenad igår så var vi på väg hem och eftersom dom bor framför oss gick vi förbi deras hus. Jag ba te syrran jag vågar inte kolla på deras dörr man vet aldrig om dom står o kollar i nyckelhålet elr nåt hahaahah. Sen går vi vidare jag ba nu är dom säkert bakom oss. Syrran Jenni kollar bak och då går dom ut. Första gången vi ser dom utanför deras hus! Sen gick jag o syrran hem en stund sen gick vi upp till centrum och då ser vi dom igen. / Jessiica '

Ny kategori.

Nu har vi gjort en ny kategori som heter EM 08. Vi kommer berätta allt som har med EM och göra.

image259


Björn försökte ge Sverige 12 poäng!

När Björn Gustafsson skulle ge ut dom svenska poängen igår under direktsändingen av Eurovision Song Contest kunde han inte låta bli att skoja till det. När Björn skulle berätta vem som fått Sveriges 12 poängare försökte han ge den till Sverige. Han ändrade sig sedan med ett generat leende och sa man får inte ge sitt eget land poäng. 12 poängaren gick till grannlandet Norge.

image258


Eurovision Song Contest.

Igår var det Eurovison Song Contest och Charlotte Perelli tävlade med låten "Hero" och hon kom på 18:e plats. Vinnarna var Ryssland fast jag förstod nästan att dom skulle vinna eftersom dom fått hjälp av sångaren Timbaland.

image258

Nicole Richie & Joel Madden är lyckliga!

Efter att ha shoppat lite själv så mötte Nicole Richie sin pojkvän Joel Madden utanför hans affär D.C.M.A. Collective och tillsammans begav dom sig hem. Paret höll händer hela vägen till bilen och det märks verkligen att de är lyckliga tillsammans! Harlow har ju förändrat deras liv och varken Nicole eller Joel verkar ha haft några som helst problem med att lämna festande bakom sig för att umgås med familjen!

image256

Nicole & Joel lever ett riktigt familjeliv!

Nyblivna föräldrarna Nicole Richie och Joel Madden tog en lång promenad med sin dotter Harlow Winter i Los Angeles och såg ut att njuta av det vackra vårvädret. Paret har inte setts ute på nattklubbar alls nästan sen Nicole födde Harlow och det verkar som om de verkligen lever familjeliv nu! Både Nicole och Joel har gått igenom en stor förvandling sen deras duo blev en trio och vi tror nog att Harlow har varit väldigt bra för dem!

image255

Jessica Simpsson gråter inte över Tony Romo!

Jessica Simpson sågs nyligen i Cabo i Mexiko med sina föräldrar och vänner och såg ut att vara på riktigt bra humör! Kul att se att Jessica är glad och inte gråter över Tony Romo.

image254
 

Jennifer Lopez stannar hemma med tvillingarna!

image253
Nyblivna mamman Jennifer Lopez är en av de få Hollywoodstjärnor som inte är i Cannes och vi antar att det är för att hon inte vill lämna sina söta tvillingar! Igår var hon på lunchmöte på restaurangen Orso i Los Angeles. Stjärnan åkte sedan till Brentwood för att besöka en privat klinik.

Champions Leauge finalen.

Manchester United vann över Chelsea FC på Champions Leauge finalen. Lampard gjorde ett mål i slutet av första halvleken. Det blev sedan straffar efter 30 minuters övertid. Drogba skulle varit den femte personen som skulle sparka straffen. Men när dom spelar under dom 30 minuters övertid går han och smäller till Vidic i Manchester United, så Drogba fick rött kort. Har inga kommentarer men han är verkligen hur dum i huvudet som helst. Lagkaptenen Terry i Chelsea får skjuta straffen istället. Han halkar och det blir stolpe, han bröt dessutom foten. Stackarn, det är inte ditt fel att du missa! Men vilken svikare Drogba är mot sina lagkamrater!!!! Han kan ju inte bara gå och slå någon vad dom än sagt till honom. Chelsea skulle ha vunnit som sagt om det inte var för Drogba. Chelsea förlorade ju nu men dom är fortfarande vinnare för mig, dom var så nära, *Jag är ett stolt Chelsea - fan* / Jessica

image245


Champions Leauge Final!

Ikväll kl. 20.00 är det Champions Leauge final mellan Chelsea FC och Manchester United. Men avsparken är kl.20.45. Båda lagen är grymt duktiga. Jag ( Jessica ) hejar på Chelsea och jag tycker dom är mycket bättre och jag är nästan helt garanterad på att dom vinner ikväll. Syrran Jenni hoppas att Manchester United vinner finalen.

image251image252

Ferdinand och Vidic, bästisar!

Rio Ferdinand och Nemanja Vidic som spelar i Manchester United ( Jennis favoritlag ) är också bästa kompisar. Ferdinand försvarar alltid Vidic om någon rör honon. Ferdinand och Vidic har jättebra fotbolls samarbete.

   


Lampard och Terry, bästisar !

Frank Lampard och John Terry som spelar i fotbollsslaget Chelsea ( mitt favoritlag - Jessica ) är bästa kompisar. Dom samarbetar jätte bra tillsammans på plan.

    


Tori Spelling berättar allt!

Alla ni Beverly Hills- fans därute som saknar Brandon, Dylan och resten av gänget kan glädjas åt Tori Spellings nya bok sToritelling som nyligen släpptes ut i USA. Tori såg glad ut när hon signerade sina böcker. I boken berättar Tori massor av saker om Beverly Hills, bland annat att Shannen Doherty var illa omtyckt samt att hon blev lite småkär i Brian Austin Green under serien.

image242


Ingen fest utan P.Diddy!

Det tog inte P.Diddy många timmar att hitta en fest i Cannes och gårkvällen spenderade han på en privat yacht med bland andra Jude Law och Jade Jagger. P.Diddy verkade vara jätte glad och spexade glatt för paparazzi fotograferna på väg ner från yachten.

image241


Angelina Jolie & Tori Spelling

Tori Spelling väntar sitt andra barn i slutet av månaden. På bilden är Tori med sin man Dean McDermott och sonen Liam Aaron McDermott. Angelina Jolie och Brad Pitt väntar tvillingar i sommar vilket bli deras femte och sjätte barn. Enligt rykten är tvillingarna flickor.

  


Jessica Albas hemliga bröllop!

I måndags gifte sig höggravida Jessica Alba med sin pojkvän Cash Warren. Jessica och Cash gifte sig enligt en nära vän till paret på Beverly Hills courthouse och Jessica var klädd i en enkel blå långklänning och hade håret uppsatt i en hästsvans. Jessica och Cash bjöd inga gäster på bröllopet, kanske sparar dom det stora bröllopet till efter Jessica har fött sin lilla dotter? Jessica väntar barnet i mitten av sommaren. 

image237

Säsongsslut!

Idag kl. 20.00 visas dom sista delarna av Andra Avenyn. Eftersom det är dom säsongsavslut visar dom dubbelavsnitt. *Längtar* men det är ungefär bara 20 minuter kvar nu. Kl. 21.00 efter att dom två sista avsnitten av Andra Avenyn visats kan man gå in på http://svt.se/andraavenyn och chatta med några av skådespelarna. Det kommer att vara två olika chattar för dom är så många. Nu får vi Andra Avenyn - fans vänta tills i höst när dom 105 nya avsnitten av Andra Avenyn börjar igen :)

Chatt 1: Lena ( Ulla ), Bill ( Rasmus ), Anders ( David ), Maya ( Liv ) & Josephine ( Annika ).
Chatt 2: Stefan ( Tony ), Anette ( Angelica ), Jonas ( Kim ), Fyr ( Roland ) & Gunilla ( Lotta ).

image236
Bild från svt.se/andraavenyn


Justin Timberlake kanske gifter sig inom kort!

Det går rykten om att Justin Timberlake ska fria till sin flickvän Jessica Biel inom kort och han har redan börjat titta på olika ställen där bröllopet skulle kunna äga rum. Justin ska ha undersökt möjligheten att ha bröllopet på den västindiska ön Mustique. Ön ägs privat av öborna och därför kan de bestämma sig för att paparazzi och fotografer inte får landa på ön, perfekt ställe att ha ett kändisbröllop!

image235

Nu är dom gifta.

Ashlee Simpson och Pete Wentz nu gift sig. Dom gifte sig i helgen hemma hos Ashlees föräldrar Joe och Tina i Encino. Klädd i en Monique Lhuillier klänning och vackra William Noble smycken sa Ashlee ja till sin rockarfästman inför 150 av hennes närmaste vänner och familj. Bland gästerna syntes Ashlees syster Jessica Simpson som var tärna, Jessicas gamla pojkvän Tony Romo, Nicole Richie, Joel Madden och skådespelaren Donald Faison och hans fru CaCee Cobb. Ashlee och Pete, som sägs vänta sitt första barn tillsammans, träffades 2006 och förlovade sig förra månaden.

Kändisar i som kommer till sommarkrysset.

image234
24 maj -
MA Numminen, Linda Bengtzing, Sara Bareilles, Lasse Lindh och Timo Räisinen

31 maj - Eric Gadd, Kleerup feat. Titiyo

28 juni - Hammerfall

5 juli - Amy Diamond, Patrik Isaksson, Trazan och Banarne

12 juli - Rongedal

26 juli - EMD

2 augusti - Brolle, Backyard Babies

6 september - Charlotte Perrelli

Ps. Många lördagar mellan maj-sept finns inte med p.g.a EM 08.


17 maj - 08

Idag handlade jag världens finaste tröja, nämligen en Ljungberg tröja. Syrran Jenni handlade en portugal tröja med Ronaldos namn på. *LÄNGTAR till EM 08* På pepsis hemsida ( pepsi.se ) finns det jätte fina bakgrundsbilder på Ljungberg och så kan man vinna en dejt med honom i London. Ska försöka vinna. Man kan också tävla om puma - prylar om man svarar rätt på frågor om Ljungberg på en viss tid.

Ikväll är det premiär av Sommarkrysset. Ola ska vara där och Niklas Strömstedt, Frida,  Noice, Jason Mra. Stackars alla Ola fans som är på plats och väntar i det här trista vädret.


Beyonce i Desperate Housewives.

Beyoncé ska göra en statistroll i serien Desperate Housewives. Stjärnan försöker att få en huvudroll som en av dom desperata hemmafruarna. Men än så länge är det inte bestämt om hon ska få en fast roll i serien.

image233

Carolina Gynning & Carina Berg

Carina Berg och Carolina Gynning ska tillsammans leda det nya pogrammet Stjärnor på is på Tv4. I pogrammet ska kändisar lära sig konståkning. Carina och Carolina har jobbat tillsammans i pogrammen Förkväll och Idol.

image233

Henke Larsson gör comeback!

I sommar kommer Henrik Larsson tillbaka till landslaget för att spela EM.

image231

Cristiano Ronaldo kanske byter lag?

Nästa vecka spelar Cristiano Ronaldos lag Manchester United final mot Chelsea FC. Efter det kanske Cristiano byter lag till Real Madrid. Cristiano skrev förra året i april på ett femårskontrakt till i Manchester United men efter ligger Real Madrid nog närmast att också få en underskrift på kontrakt.

image230


"Hamza" fast i Beirut i Libanon.

Mohammed El Assir som spelar Hamza i tv-serien Andra Avenyn som visas på svt1 är fast i Libanons huvudstad Beirut. Igentligen skulle Mohammed komma hem den 8 maj men dom 2 senaste veckorna har han fått spendera innanför väggarna i sin mormors hem p.g.a kriget. Hoppas han kan få komma hem snart igen!

image229
bild från svt.se/andraavenyn


Jolie & Pitt ser lyckliga ut.

image228
Igår kväll hade Angelina Jolies nya film Kung Fu Panda premiär i Cannes. Självklart var Angelina på plats och med sig hade hon sin man Brad Pitt.

Jamie Lynn Spears promenar in i det sista.

Höggravida Jamie Lynn Spears promenarade igår i Kentwood med sin fästman Casey Aldridge. Dom besökte först posten och sedan gick dom vidare till fastighetsbolaget Kentwood Bricks där de antagligen diskuterade möjligheten att bygga ett nytt hus att bo i. Det sägs att Jamie Lynn och Casey väntar en liten flicka och nu dröjer det inte lång tid förrän vi får se om de ryktena stämmer!


image227



Christina Agulera väljer Max före nattklubbarna!

På senaste tiden har Christina Agulera spenderarat en hel del tid på nattklubbar i Los Angelses. Men nu fotograferades hon med sin man Jordan och sonen Max i famnen.

image226

Ola Svensson.

Imorgon torsdag den 15:e maj kl 08.30 så gästar Ola Rix Morronzoo. Ola kommer att prata om sin nya singel, Feelgood, sin nyrelease av Good Enough och om sin sommarturne. Ola kommer även att sjunga Feelgood live i studion.

image224

Ola Svensson ;D

image225

Ola i premiären av Sommarkrysset!

image223 
Den här lördagen den 17:e maj är Ola med i Sommarkrysset som sänds live från Gröna Lund i Stockholm. Ola kommer att sjunga sin nya låt Feelgood. Sommarkrysset sänds på Tv4 kl.20.00.

Har inte hunnit!

Det har inte blivit så mycket blogg skrivande på senaste tiden för att förra veckan var jag på skolresa i Gotland, hade skitttt kul! Vill tillbaka igen :) Vi cyklade 9 km till platsen Tors Gård där vi skulle bo. Vi gjorde massor med skoj på Gotland. Jag gjorde bl.a fall-luckan den var jätte läskig. Man skulle klättra upp på 15 meters höjd och där uppe stod en kille. Efter skulle man stå på en lucka som skulle släppas på 3 så gungade man i luften. Fast jag frågade honom om jag kunde få säga till när den skulle släppas och det fick jag. När man väl gungade i luften var det bara roligt men jag blundade först, jag vågade inte titta för det var så högt. Vi gjorde också massa andra aktiviteter som gps- skattjakt, teambuildning o några andra. Sista dagen gick vi runt i Visby det var jätte fint där! Det är en av orsakerna att jag inte hunnit skriva för jag var i Gotland och när jag kom hem så åkte jag dagen efter till Fagersjö och sov hoss min kompis Sandra till i söndags. Och när jag väl var hemma så pluggade jag. Nu är det inte långt kvar till sommarlov, 30 dagar men bara 18 skoldagar !!! :D


Gwen & Gavin äter middag med Gwens ex

Gwen Stefani och hennes man Gavin Rossdale sågs häromdagen lämna den mexikanska restaurangen Marix Tex Mex Café i West Hollywood igår men det var ingen romantisk middag! Gamla No Doubt bandmedlemmarna Adrian Young och Tony Kanal (som även är Gwens ex-pojkvän) sågs också lämna restaurangen så vi antar att de åt middag alla fyra tillsammans! No Doubt håller ju på att spela in ett nytt album så bandet hade säkert mycket att tala om under middagen.

image222

Jessica Simpson & Tony Romo har gjort slut!

Nyligen sågs Tony Romo ute när festade i Chicago i helgen där han drack stora mängder alkohol och hängde med en hel drös tjejer, men Jessica Simpson var inte där och nu vet vi varför. En av Tonys vänner avslöjar att Jessica och Tony gjort slut!

image221


Nicole Richie med familj.

Nicole Richie ute på promenad med Joel Madden och dottern Harlow.

image220

Chris Brown & Rihanna.

Rihanna har som varit väldigt tyst om hennes och Chris Brown "vänskap". Hon berätta att dom alltid varit vänner men att dom är väldigt nära vänner nu. Det är väl nog det enda man kommer att få veta. Chris och Rihanna sågs också nyligen på snabbmatskedjan KFC där dom stod och kysstes öppet fast det stod fullt med fotografer och tog kort på dom. De kanske bestämde att visa upp sin kärlek nu fast det visste vi alla redan.

image219

Usher är tillbaka! :)

Usher är just nu aktuell med sitt nya album Here I Stand och kommer att hålla en exklusiv konsert i Paris 20 maj för att fira releasen. Skivan släpps ut i affärerna 27 maj så håll utkik! :)

image218

Angelina och Brad väntar tvillingdöttrar.

Angelina Jolie och Brad Pitt väntar enligt en nära vän tvillingdöttrar och sägs vara överlyckliga, "Brad can't wait - he absolutely adores little girls" har Angelina sagt.

image217

Ashlee och Pete gifter sig nästa helg!

Ashlee Simpsson har verkligen fullt upp med en ny skiva, en bebis på väg och ett bröllop på gång. Ashlee och fästmannen Pete Wentz sågs shoppa i Paris igår och det skulle inte förvåna oss om sångerskan letade efter en bröllopsklänning! Ashlee och Pete kommer att gifta sig nästa helg, 16 maj.

image216

Pitt och Jolie i Frankrike.

Angelina Jolie och Brad Pitt tog med familjen på semester i Eze-Sur-Mer i södra Frankrike. Brad och Pax Thien var på stranden flera timmar och fiskade krabbor. När Pax blev trött i benen och inte orkade gå mer bar Brad runt på honom.

image215

Grattis i förskott, Chris Brown.

Imorgon 5 maj fyller Chris Brown 19 år! GRATTISGRATTIS!

Måste bara säga att han är världsbäst!

image214


4 maj - 08

Nu sitter jag och kollar på Andra avenyn. Idag har jag varit i mormors hus i Torshälla som ligger i Eskilstuna. Det tog typ en timme med bilen dit ifrån Stockholm, åkte med pappa, brorsan och syrran. Min mamma var redan i mormors hus. I alla fall när vi varit där ett tag tog jag och syrran en promenad ner till en bro i Torshälla, det är jätte fint där. Vi satt där en stund och solade sen gick vi tillbaka till mormors hus. Då åt vi tårta min syster fyller ju år idag! 17 år! På vägen hem var det bilkö, skit jobbigt men den varade inte så länge som tur var. Menmen nu ska fortsätta att titta på Andra avenyn sen ska jag fortsätta att packa till Gotland, ska bli så kul. Så det kommer nog inte att bli något blogg skrivande tills på fredag när jag kommer hem igen, tror inte syrran hinner skriva. / Jessica


Jessica Alba.

Jessica Alba var i Tomas Riley High School och lämna presenter. I paketen var det barn leksaker som lämnades av Jessicas privata livvakt. Höggravida Jessica gick sedan runt i klassrummen för att träffa lärare och eleverna.

image207

     


GRATTIS!

Idag fyller Jenni 17 år! GRAAAATTTTTIIIIIIIIS!

image206

3 maj - 08

Hejsan!
Nu sitter jag här på min balkong och skriver. Idag har jag gjort ganska mycket. Dagen började med att vid 1- tiden kom Nilufer hem till mig. Hon, jag och syrran snackade och så. Sedan gick jag och Nilufer ut. Vi gick först hem till Nilufers kusin för hon skulle låna deras digitalkamera som hon ska ha med sig till Gotland. Vi var där ett tag sen gick vi till centrum. Vi gick runt med Nilufers kusin och kollade lite. Efter det gick vi hem till Nilufer där gjorde vi inte så mycket. Ajuste Nilufer gjorde en blogg, typ nullelitaa.blogg.se, fast hon raderade den direkt efter att hon skrivit ett inlägg "/. Iallafall nu kom jag nyss hem ifrån Nilufer. Jag snackade också lite med min kusin idag, Bonny. Men nu ska jag kolla på Körslaget med min syster. GRATTIS I FÖRSKOTT, storasyster! / Jessica

Riccardos grav förstörd igen.

Nu har det gått ett halvår sedan Riccardo Campogiani sparkades ihjäl. Och nu har någon förstört Riccardos grav igen. Blommorna var nertrampade, korset var brutet, en ram med bild på Riccardo var krossad och en pärlplatta hade smulats sönder. Det var andra gången på tre månader. Föräldrarna tror att det är nån som försöker hämnas för att killarna dömdes. Låt Riccardo bara vara ifred, R.I.P!!!

Låtarna i semifinalen - Körslaget

image202
Låt 1: Def Leppard - Pour some sugar on me
Låt 2: Ricky Martin - Livin la vida loca

image203
Låt 1: Michael Jackson - Thriller
Låt 2: Iron Maden - Run to the hills

image204
Låt 1: Elvis Presley - Burning love
Låt 2: Arvingarna - Eloise

P.Diddy med familj.

image201
Sean "Diddy" Combs var med familjen på galan Walk on Fame i Hollywood där han tog emot en stjärna. P.Diddy var där med frun Kim Porter och barnen Quincy, 16, Justin Dior, 14, Christian Casey, 10 och tvillingdöttrarna D'Lila Star och Jessie James som är 16 månader. Äldsta sonen Quincy är Kim Porters son ifrån ett tidigare förhållande med Al B. Sure och sonen Justin är P.Diddys son ifrån ett tidigare förhållande med Misa Hylton - Brim. Han firade vinsten med 2 miljoner dollar.

Paris Hilton ute o shoppar i Los Angeles.

Igår var Paris Hilton ute o shoppade med sin mamma Kathy och sin bror Conrad på Beverly Glen Center i Los Angeles. Paris verkade gilla den stora Barbie pysselboken som hon tittade på i en utav affärerna.

image194

    


America Ferrera spelar baseball ensam?

image193

Ugly Betty - America Ferrera igår på inspelningen av tv-serien Ugly Betty med ett basebollträ i handen. Undrar varför hon spelar baseboll ensam men det märker vi väl när avsnittet syns på tv. Tv- serien Ugly Betty har tappat en hel del tittare på den senaste tiden och nu ryktas det att skandaldrottningen Lindsay Lohan ska hoppa in i ett avsnitt för att försöka rädda serien. För det gick ju så bra när Britney Spears hoppade in i serien How I met yor mother. Så kanske Lindsay också faktiskt lyckas locka tillbaka tittare till serien!

Nathan & Lucas Scott

På bilden är det Chad Michael Murray som spelar Lucas Scott och James Lafferty som spelar Nathan Scott i One Tree Hill. Var bara tvungen o lägga in en bild på dom två! Missa inte One Tree Hill söndagar kl.18.05 på kanal5.

image193


Björn Gustavsson sjunger till Carina Berg.

Älskar den här låten, han är så sjuk rolig Björn Gustavsson!
http://www.youtube.com/watch?v=9szm1bo9G20
( klicka på länken för att lyssna när han sjunger låten Carina Berg )

Du är en blick, och den är mörk och den är varm,
och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej.
Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen,
och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg.
Denna sången är till dig...Carina Berg!
Carina, jag tror vi två passar bra ihop.
Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi.
Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy.
Du är allt en man kan få.
Du är bättre än Die hard två.
Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Jag är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet,
du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig.
Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare.
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare.
Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn.
Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina,
gör slut med Kristian Luuk!


Björn Gustavsson

WE ALL LIKE BJÖRN GUSTAVSSON!
image191

Berg flyttar in.

I kvällens pogram utav Berg flyttar in så packar Carina Berg sina väskor och åker hem till Arne Weise.

image191

Brolle + Elin Lanto = Sant

image189
Igår på Humorgalan kom Brolle och Elin Lanto tillsammans. Folk frågade om dom var ett par och Elin svarade ja. Dom har inte berättat att dom är ett par för dom tycker att man själv ska få berätta när man vill.

Två nya Beck- filmer håller på att spelas in.

Peter Haber, 55 som spelar Martin Beck och Mikael Persbrandt, 44 som spelar Gunvald Larsson. I höst börjar dom spela in dom nya Beck- filmerna. I början var Peter och Mikael rätt trötta på Beck- filmerna men erbjudandet om unger 1,5 miljoners lön kunde dom inte tacka nej till. 84,3 % längtar efter dom nya Beck- filmerna. Vi längtar också! ;D

image188

Andra Avenyn.

image187
Nu är det bara 10 avsnitt kvar utav Andra Avenyn. Den sänds på söndag, måndag och tisdag kl.20.00 på svt1. Varje dag efter avsnittet sänts är det repris kl.15.30 på svt1. På söndagar när det första avsnittet visats på tv lägger dom ut veckans 3 avsnitt på http://svt.se/andraavenyn . 20 maj när det sista avsnittet sänds är det dubbel avsnitt, alltså 2 avsnitt efter varandra. I höst börjar andra säsongen med nya avsnitt sändas igen. *Längtar*

Vilken hårfärg passar Cameron bäst i?

image186
- Kommentera gärna ;)
Själv tycker jag Cameron passar bäst som blond.

Cameron har slutat äta!

När Cameron Diaz pappa Emilio Diaz nyligen dog av en lunginflammation blev det för mycket för Cameron. Hon har nu slutat äta och slutat träffa sina vänner. Hon mår inte alls bra och har gått ner jätte mycket i vikt. Hennes pappas död krossade henne, dom var väldigt tajta. Stackars Cameron!

image185

Nicole Richie på körskola.

Nicole Richie var igår på en körskola i Los Angeles. Nuförtiden ser Nicole alltid mycket gladare ut och det är ju så klart tack vare hennes lilla dotter Harlow som verkligen har förändrat hennes liv! Körskolelektionerna är nog det enda minnet som är kvar av Nicoles gamla rattfylledagar. Hoppas det går bra för henne på körskolelektionerna så att hon snart får köra bil igen.

image179

     

Mariah Carey är redan gift!

Om ni läst så berättade vi igår att Mariah Carey och Nick Cannon är förlovade. Nu kan vi även avslöja att dom till och med redan är gifta. Mariah gifte sig med Nick i hennes nya hus på Bahamas. Bröllopet var litet , deras vänner och familj är väldigt chockade över att inget äktenskapsförord hann skrivas.

image178


David vill adoptera!

David Beckham försöker övertala sin fru Victoria Beckham att vilja adoptera ett barn ifrån Afrika efter att han nyligen varit i Sierra Leone. David vill gärna dela med sin förmögenhet med ett barn som varje dag kämpar för att få mat. Han älskar både att vara pappa och att hjälpa andra barn. David blir lätt tårögd på tanken om att det finns oälskade barn och barn utan hopp för framtiden. Davids kompis Tom Cruise som har två adopterade barn Isabella och Connor har David pratat med. David och Victoria har redan tre söner Brooklyn, 8, Romeo, 5 och Cruz, 2. Förmodligen kommer paret att adoptera en dotter. Victoria brukar ofta köpa tjejgrejer när hon är ute o shoppar, ifall hon skulle få en dotter någongång har hon sagt.

image177


GrattisGrattis!

Idag fyller fotbollsspelaren David Beckham 33 år, GrattisGrattis!!

image176

Katie "Jordan" Price & Peter Andre

Katie "Jordan" Price, 29 och hennes man Peter Andre, 35 var med barnen Harvey Daniel, 5½, Junior Savva, 2½ och Princess Tiáamii, 10 månader var och kollade på paraden på Disney Land medans filmteamet filmade dom till deras tv-serie. Katie har även berättat för en amerikansk tidning att hon och Peter pratat om att adoptera ett handikappat barn. Hon vill adoptera ett handikappat barn för det är inte många som adopterar dom och för att dom också behöver ett hem. Hon vet dessutom hur man hanterar situationen, Katie har erfarenhet för hon uppfostrar sin son Harvey. Paret kommer vänta med att adoptera ett barn till nästa år. För just nu har Katie fullt upp att lansera sin nya bok, designa baddräkter och hon kommer även att släppa en ny parfym.

image179

      

Leona Lewis.

Leona Lewis är på väg att bli historisk i USA. Leonas nya skiva *Spirit* är det första albumet någonsin av en brittisk kvinnlig artist som blivit 1 direkt på topplistan i USA. Nyligen var hon i Sydney i Australien för att signera sin nya skiva.

image169

1 maj - 08

Idag har jag varit i Skärholmens centrum. Jag skulle handla ett nytt batteri och film till min kamera för att jag åker på klassresa till Gotland på måndag, så jag tänkte ta några kort där borta. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Igår var jag också i centrum då handlade jag en jätte fin svart/guld/vit randig bikini på H&M. Jag handlade också några presenter till min syster Jenni som fyller år på söndag 4 maj. Kan dock inte säga vad jag handla för det också är hennes blogg. Senare på kvällen gick jag, min syrra och en kompis Nilufer till Sätra badet för att gå på majbrasa. Det var väl ganska kul, Hoppas ni alla hade en trevlig valborg!
 / Jessica.

Vidic har hjärnskakning.

Under matchen Manchester Utd Vs. Chelsea FC knäade Drogda, Nemanja Vidic i ansiktet som däckade serben helt. Vidic kunde inte fortsätta matchen för att han fick en hjärnskakning. Han blev borta ifrån matchen mot FC Barcelona. Han och Rio Ferdinand är bästa kompisar som även spelar i Manchester Utd, dom samarbetar bra på plan tillsammans.

image168

Ljungberg blir borta 2-4 veckor.

I lördags blev Fredrik Ljungberg stämplad utav Stevie Taylor i bröstkorgen. Han började blöda utav dobbarna som gick rakt in i huden. Men nu försöker han att återhämta sig för att bli frisk igen tills EM som börjar 39 dagar. Ljungberg blir borta ungefär 2-4 veckor efter skadan som orsakades i lördags. Enligt läkarteamet i West Ham är femte revbenet på höger sida brutet. Ljungberg går nu på smärtstillande och har fruktansvärt ont. Hoppas du blir snart blir bra igen, Ljungan!! :) <3

image167

Här hyllar Lampard sin mamma!

Under Chelsea matchen efter att Frank Lampard träffat sin straff hyllar en tårögd Lampard sin mamma med att kyssa sitt sorgeband. Jag börjar nästan gråta när jag ser han så ledsen, tycker så synd om honom!

image166

Chelsea vs Liverpool 3-2.

I gårdagens match vann Chelsea FC Liverpool med 3-2. Matchen varade i 30 minuters övertid. Drogba gjorde Chelseas första mål efter 33:e minuten. Efter det gjorde Liverpool spelaren Torres ett mål i 64:e minuten och ställningen blev då 1-1. Efter gör Chelsea spelaren Lampard en straff på 98:e minuten. Målet hyllar Lampard till sin mamma Pat. Drogba gör ett ytterligare mål i 105:e minuten och i slutet av matchen gör Liverpool spelaren Babel mål i 118:e minuten. Lampard hyllar sin mamma som nyligen gick bort efter haft en sjukdom under en längre tid. När Chelsea FC mötte Manchester United förra helgen gjorde Ballack ett mål och då höll John Terry upp en Chelsea tröja. På den stod det: Pat Lampard 8 R.I.P. Laget ville visa sitt stöd till lagkamraten Lampards sorg. Gulligt av dom, jag tycker verkligen synd om Lampard!! <3

image165


Brad & Angelina har förberett sin skilsmässa!

Eftersom Brad Pitt och Angelina Jolie tidigare haft misslyckade äktenskap och för att slippa bråk har paret redan förberett sina äktenskapsförord till ett värde av 2,2 mijarder kronor. I juni ska Brad och Angelinas bröllop äga rum. Angelina vill varken bära en vit klänning eller ha blommor. Paret har adoptivbarnen Maddox, 6, Pax, 4, Zahara, 3 och biologiska dottern Shiloh, 1 ½ tillsammans och väntar tvillingar i slutet utav maj.

image164
Äktenskapsförordet:
- Personliga tillgångar:             
1,8 miljarder-
Levnadskostnader:
37 miljoner
Bostäder:
370 miljoner
Barnens framtid:
3 miljoner
Brads motorcyklar:
4 miljoner
Brads konstsamling:
15 miljoner


Förlovningsryktena är sanna.

Mariahs vännina avslöjar nu att Mariah Carey, 38 och pojkvännen Nick Cannon, 27 faktiskt har förlovat sig. Först gick det bara rykten efter att ha sett den fina diamantringen på Mariahs ringfinger, men nu vet vi alla att ryktena är sanna!

image163

Britney vägrar komma på Jamies bröllop.

I Juni gifter sig Jamie Lynn Spears, 17 med pojkvännen Casey Aldridge, 19 och väntar sitt första barn därefter i slutet av månaden. Systern Britney Spears vägrar att dock komma på bröllopet, hon är sur och känner sig sviken utav Jamie att hon inte berätta att hon var gravid för henne. Britney fick reda på nyheten ifrån en fotograf efter att det stått i massa tidningar. Jamie och Britneys mamma Lynne försöker hjälpa Jamie att bli sams med Britney. Hon frågade Britney om hon ville vara brudtärna på bröllopet. Britney skrattade hånfullt och sa inte en chans att ja ställer upp! Britney har även sagt att Jamie egentligen inte heller bryr sig om henne.

image162

Cash träffar en annan kvinna i smyg.

Det går rykten om att Jessica Albas, 27 kille Cash Warren, 28 träffar en annan tjej i smyg. Det är inte heller första gången han är otrogen. Nyligen sågs Cash med en kvinna ute på en balkong, dom drack och verkade ha kul. Enligt Jessicas vänner är hon jätte arg, ledsen och besviken på Cash. Jessica har hela tiden sagt att Cash kommer bli den bästa pappan till hennes dotter, men verkar nu ha ändrat sig. I sommar väntar dom sitt första barn tillsammans.

image161

Magda vill skiljas men inte Magnus!

11 april undertecknade Magdalena Graaf ansökan om skilsmässa med Magnus Hedman, men Magnus skrev aldrig på något papper. Förmodligen vill han ha henne tillbaka igen. År 2006 ansökte Magda också om skilsmässa, Magnus skrev inte på den gången heller och dom återförandes. Kanske blir det samma sak den här gången med iallafall om Magnus får bestämma.

image160


RSS 2.0