*Veckans fotbollsspelare - Lukas Podolski*

Namn; Lukas Podolski
Född; 4 Juni, 1985 i Polen
Smeknamn; Prins Poldi & Poldi
Landslag; Tyskland
Klubblag; Bayern Munchen

Lukas har under EM gjort tre mål, och är en av EM:s bästa målskyttar. Hans landslag kom på andra plats i EM- finalen igår mot Spanien. Många klubbar som tex; Manchester City, Arsenal, Juventus och Tottenham jagar Podolski. Det blir bara fler och fler klubbar som vill ha honom i sitt lag efter att han spelat som en riktig fotbollskung under EM. Manchester City erbjuder Podolski 190 miljoner kr och Arsenal vill ha ett byte med Bayern Munchen där Podolski spelar just nu. Bayern Munchen skulle få spelaren Alexander Hleb om Arsenal får Podolski.


hejhej!

Hejsan!
Vi har börjat med en ny grej här på bloggen, nämligen "veckans fotbollsspelare". Vi kommer skriva om en ny fotbollspelare och berätta lite om dom osv. varje måndag. Idag blir det Lukas Podolski som vi ska skriva om.

Fixar&trixar

Nu har vi fixat om lite här på bloggen, har lagt till en fotbollsklocka, ändrat typsnitt på texten uppe i hörnan (där det står "Jenni&Jessi"), ändrat färg och typsnitt på rubrikerna, ändrat headern och lagt till en underskrift efter varje inlägg. Vad tycker ni ?

Från kändisblogg till fotbollsblogg

Nu har vi ändrat vår blogg så att det är en fotbollsblogg istället för kändisblogg. Orsaken till det är att vi har skrivit mycket om fotbollsspelare på senaste tiden och vi vill fortsätta med det. Så nu har vi ändrat bloggen till en fotbollsblogg, men vi kommer fortfarande såklart skriva om kändisar lite till o från.

Kramar

OH NOOOO!

NEEEEEEEEEJ! Tyskland förlorade, Spanien vann. Men Tyskland hållde på o göra på mål o då blåser domaren frispark till Spanien ? Hatar den domaren, han hejade säkert på Spanien från början. Whatever TYSKLAND är fortfarande bästbäst!! 2:a plats är inte dåligt det heller. Ich liebe dich, Deutchland! <3

Spanien håller upp pokalen efter vinsten igår kväll!

Spanien vs. Tyskland

Matchen mellan Spanien och Tyskland är 1-0 till Spanien. Fernando Torres gjorde mål. Hoppas Tyskland gör också mål snart. Dom måste vinna!!

RIKTIGT DÅLIGA NYHETER!!

Min stora idol - Fredrik Ljungberg ska sluta spela i landslaget!! NEEEJ! Han har bestämt sig att istället satsa på sin klubb West Ham. Det kanske beror på alla skador som han fick på den senaste tiden, stackarn. Det kommer bli tomt i Svenska landslaget utan honom.... 

Läs mer på; http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslaget/article2779262.ab

Är ni ett Ljungberg fan som jag?, läs såfall hans brev till fansen; http://www.fotbollsexpressen.se/FotbollsExpressen/1.1213524/har-ar-ljungbergs-oppna-brev-till-svenska-fansen 


FINAAAAL!

Ikväll kl. 20.45 är det EM- final mellan Tyskland & Spanien!!

29 Juni - 08

Heejhejj! Jag har inte hunnit skriva på ett tag för jag har varit i Torshälla ( Eskilstuna ). Ikväll är det ju final Tyskland Vs. Spanien. Vilka hejar ni på? Jag hejar såklart på Tyskland, kanske lite uppenbart om ni läst dom andra inläggen haha. Har redan satt på mig min Tyskland tröja! ;D Ikväll gäller det! Kom igen nu Klose #11, Schweinsteiger #7, Podolski #22 & Ballack #13!! / Jessiiica'

Min stora favorit - Miroslav Klose
....


Tyskland!

Här är lite bilder på Tyskland efter vinsten igår mot Turkiet. Dom är nu vidare i final mot Spaniensöndag. Dom tre sista bilderna är på Bastian Schweinsteiger.



   


Spanien Vs. Ryssland

Semifinalen mellan Spanien och Ryssland slutade 3-0. Nu är Spanien vidare i final mot Tyskland!


Tyskland Vs. Turkiet

Jaaaaaaaa!!! Tyskland vann!!! Det var en riktigt spännande match, trodde ett tag att Turkiet skulle vinna. Tyskland vann med 3-2 mot Turkiet :) Det var Bastian Schweinsteiger, Miroslav Klose och Philipp Lahm som gjorde målen för Tyskland. Ugur Boral och Sentürk gjorde målen för Turkiet. Nu får vi bara hoppas att Tyskland tar hem hela alltihopa. / Jennii

Tyskland VS. Turkiet

Just nu är det 1-1 mellan Tysland och Turkiet. Hoppas Tyskland vinner.


Semifinal!

Ikväll kl. 20.45 smäller det! Semifinal mellan Turkiet och Tyskland!!!! Hejjja Tyskland!



Angelina & Brad adopterar igen!

Trots att Angelina Jolie och Brad Pitt planerar att adoptera en liten pojke från Etiopien. Angelina har dessutom hjälpt Brads syster Julie Neal Pitt att adoptera ett barn från samma barnhus som Angies dotter Zahara kommer ifrån. Angelina och Brad har redan 3 adopterade barn och en biologisk dotter.


Will Smith är filmaktuell.

Will Smith är just nu aktuell med filmen Hancock som handlar om en ganska ovanlig superhjälte. Igår var Will med på The Late Show with David Letterman för att prata om filmen och om vi känner skådespelaren rätt så hade han och David nog ganska kul under intervjun. Will har varit med i många filmer på senaste tiden som I Am Legend och The Pursuit of Happyness och han har dessutom två nya filmer på gång just nu.



Grattis!

Idag har storebrorsan namnsdag! (han heter David i andra namn) Gratttiiiis !! ;D


Semifinal imorgon!

Imorgon är det semifinal mellan Tyskland och Turkiet, lääängtar!
Hejjjjaaa Tyskland!!



Allsång på Skansen.

Ikväll är det premiär för "Allsång på Skansen" på svt1 kl. 20.00. Programledaren är samma som förut nämligen Anders Lundin. Artister som kommer dit är Håkan Hellström, Arja Saijonmaa, Christer Sjögren, Miss Li, Bosse Parnevik.

Rihanna uppträdder på Early Show!

Rihanna uppträdde i helgen på Early Show för att göra reklam för sitt nya album Reloaded. Skivan innehåller remixar av låtarna från skivan Good Girl Gone Bad men också ett par nya låtar.

 
Läs mer nyheter om Rihanna här; Rihanna - bilder och skvaller!

Kingston gillar paparazzin!

Gwen Stefanis son Kingston James McGregor Rossdale såg väldigt glad ut när han var ute med mamma i London. Han vinkade även till paparazzin. Gwen väntar sitt andra barn i slutet av sommaren.


Ashley & Haylie - Grannar!

High School Musical-stjärnan Ashley Tisdale har nyligen blivit granne med Hilary Duffs storasyster Haylie Duff! Haylie och hennes pojkvän Nick Zano har flyttat in i ett grå-vitt hus i Los Angeles som ligger brevid Ashleys hus.


Justin Timberlake shoppar!

Popstjärnan Justin Timberlake är nu i Paris och igår spenderade han hela dagen med att shoppa loss i lyxaffärer. Justin sågs äta först lunch på en dyr  Relais de I? och besökte sedan Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Givenchy och Chanel på huvudgatan Champs Elysées. Sångaren skrev också autografer och pratade lite med dom franska fansen.

 
Läs mer Justin Timberlake nyheter här; Justin Timberlake - bilder och skvaller!

Favorit spelarna i EM.

Simon Bank & Erik Niva har tagit ut en topp 21 lista på dom bästa EM spelarna. Några av dom är Michael Ballack (andra plats), Lukas Podolski och Bastian Schweinsteiger (delade femte plats), Zlatan Ibrahimovic ( artonde plats) och Cristiano Ronaldo (sista plats).


Vill ni veta vilka andra spelare som är med på listan och vad Simon och Erik sa om dom alla kan ni läsa det här;
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/fotbollsem2008/article2747082.ab

haha

just nu tittar jag och syrran på One Tree Hill... ciiiaooo

23 juni - 08

Idag kom storebrorsan hem från Australien. Jag, syrran och pappa åkte till flygplatsen och hämtade honom typ vi 11- tiden. Kul att se honom igen efter 1 år. När vi kom hem tittade vi alla 3 (jag, syrran, storebror) på tv tillsammans. Efter det gick vi upp till centrum. När kom vi hem igen gjorde vi inget speciellt, vi spela kort o titta på Tyskland Vs. Portugal matchen (repris). Jag och syrran gick sedan ut igen. Iallafall senare på kvällen så kom min andra storebror också hit efter han jobbat. Det var kul. :) Vi alla fyra spelade kort tillsammans osv...  / Jessiiiica'

Vill ha;


 
( Tysklands matchkläder ) Ska köpa dom kanske, iallafall shortsen har redan en av deras matchtröjor.. ;)

Spanien Vs. Italien

Kvartfinalen igår mellan Spanien och Italien slutade med straffar. Först blev det förlängning i 30 minuter sedan straffar. Italien missade 2 straffar och Spanien 1, ( målvakten tog emot ). Spanien vann och är nu vidare i semifinal mot Ryssland på torsdag.


22 juni - 08

Heejsan!
Jag kom hem för en stund sen, jag var ute med syrran och Nilufer. Idag har jag varit ute typ hela dagen. Kl. 1 gick jag och syrran Jenni till Cubus och H&M, hon skulle handla födelsedagspresent till mej. Fick en jätte fin tröja. Efter det gick vi till Kvantum sedan mötte vi upp Nilufer och gick hem till mig. Vi kollade på film åt ostbågar + godis och drack cola haha. Vi kollade på filmen "Honey". Den är jätte bra, lilla pojken i filmen är så gullig! En film jag rekomenderar. Efter det gick vi hem till Nilufer. Där satt vi lite vid datan efter så gick vi ut och satt o snakkade. Jag och Nilufer tjafsa typ också om vilka som kommer vinna semifinalen på ons. Tyskland eller Turkiet. Jag vet att Tyskland kommer vinna. Seriöst asså Turkiet kan inte vinna över dom! Fast Nilufer tror Turkiet vinner. Fast hon tvekade, hon tror Tyskland vinner. Efter ett tag började det regna så vi gick hemåt. Ikväll är det match Italien Vs. Spanien. Hoppas Italien vinner!

Imorgon kommer min storebror som pluggar i Australien hem !!!!!!
/ Jessiiica'


Kvällens match;

Idag är den sista kvartsfinalen, Italien Vs. Spanien. Jag hoppas Italien vinner!! Bilden är på italienska spelaren Luca Toni.



Holland Vs. Ryssland

Kvartsfinalen mellan Ryssland och Holland igår slutade 3-1. Ryssland är nu vidare i semifinal på tors.


Lindsay spelar en sportfåne!

Lindsay Lohan på inspelningen av filmen "Labor Pains" i norra Hollywood. Lindsay var väldigt glad och log medan hon slog boll efter boll och sprang från platta till platta. När Lindsay var klar satte hon sig och vila ett tag och hon tog direkt fram en cigarett!

Läs mer på ; Lindsay Lohan - bilder och skvaller!

Storklubbarna jagar Lukas Podolski!

Tyska fotbollsspelaren Lukas Podolski har hittils gjort tre mål under EM, ( näst bästa målskytten i EM ). Nu jagar storklubbar som Manchester City, Arsenal, Juventus och Tottenham stjärnan. Det blir bara fler och fler som vill ha hans namnteckning på ett kontrakt. Manchester City erbjuder Podolski 190 miljoner kr medans Arsenal vill ha ett byte med Bayern Munchen där Podolski spelar just nu. Bayern Munchen skulle få spelaren Alexander Hleb om Arsenal får Podolski.


Läs mer på; http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/fotbollsem2008/semifinal/article2731331.ab


Tack så mkt.

Tack till alla ni som ringde eller smsade o grattade mej idag! Här är en bild på min födelsedagstårta som vi åt idag, en "High School Musical".


21 juni - 08

Idag fyller jag, (Jessica) år! ;D Även min moster fyller år idag! Grattis!


Turkiet Vs. Kroatien

Kvartsfinalen mellan Turkiet och Kroatien slutade lika och därför förlängdes matchen och slutade tillsist med straffar. Kroatien missade 3 av sina straffar och därför går Turkiet nu vidare till semifinal mot Tyskland nästa onsdag! Vilka tror ni vinner? Tyskland eller Turkiet? Jag tror att Tyskland vinner. Om dom kan vinna över Portugal, såklart dom vinner över Turkiet. Omröstningen på aftonbladet tror 69,9 % att Tyskland vinner och och 30,1 % tror Turkiet vinner. Nedanför är en bild på turkiska laget efter segern igår!


Kvällens Em- match;

Ikväll kl. 20.45 är det kvartsfinal mellan Kroatien och Turkiet. Laget som vinner möter Tyskland i semifinal nästa onsdag.


Glad Midsommar!


GrattisGrattis!

Idag fyller fotbollsspelaren Frank Lampard 30 år, GrattisGrattis!


Tyskland Vs. Portugal

YEEEEEEEEEEES!!! , Tyskland vann igår mot Portugal med 3-2l! Nu är dom vidare i semifinalen mot Kroatien eller Turkiet, det beror på vilka som vinner kvartsfinalen ikväll. Bastian Schweinsteiger gjorde första målet 22;a minuten. Andra målet nickade Miroslav Klose in 26;e minuten och det sista målet gjorde lagkaptenen Michael Ballack 61;a minuten. Nedanför är bilder på kvällens målskyttar;

Bastian Schweinsteiger #7 ( 22;a minuten )


Miroslav Klose #11 ( 26;e minuten )


Michael Ballack #13 ( 61;a minuten )


Klose & Schweinsteiger kramar varandra efter vinsten mot Portugal!


Podolski & Schweinsteiger efter segern.

/ Jessica

Jamie & Casey har fått en dotter!

Jamie Lynn Spears och Casey Aldridge har nu fått sitt första barn. Det blev en dotter som ska heta Maddie Briann Aldridge.


Tyskland Vs. Portugal!

Idag är EM;s första kvartsfinal kl. 20.45 mellan Tyskland och Portugal! HEEJA TYSKLAAAAND! Miroslav Klose, Lukas Podolski, Michael Ballack, Tysklands bästa spelare ;D I like Miroslav Klose #11 <3




Ljungberg & Källström irreterade på varann.


Sverige ute från EM - 08 !

Igår förlorade Sverige med 2-0 när dom mötte Ryssland. Så nu är dom alltså ute ur EM 08. "/


Vad gulliga!

Här är en bild på Marc Anthony och Jennifer Lopez med tvillinga Max och Emme.


Adam förband åt Jay-Z!

Imorgon kväll uppträder Jay-Z i globen och Adam Tensta blir förbandet på konserten.


Kvällens matcher;

Kl. 20.45 Sverige Vs. Ryssland
Kl. 00.05 Spanien Vs. Grekland
Matchen direktsänds inte kl. 00.05. Om ni vill se matchen direktsändas är den samtidigt som Sverige matchen fast på kanal tv4 sport.



Timbaland har gift sig!

Timbaland, 37 år har nu gift sig med flickvännen Monique. Bröllopet var hemligt och dom båda bar mjukisbyxor. Varken vänner eller familj var närvarande. Den ceremonin som hålls för både familj och vänner hålls den 22 juni på den karibiska ön Aruba. Paret har en dotter som heter Reign som föddes förra året i november.


Italy Vs. France & Holland Vs. Romania

Matchen mellan Italien och Frankrike slutade med 2-0. Det första målet var en straff som italienaren Andrea Pirlo träffade. Andra målet gjorde Daniele De Rossi genom en frispark. Italien är nu vidare till kvartsfinal mot Spanien. Holland och Rumänien matchen slutade med 2-0. Holland är också vidare till kvartsfinal, det är inte säkert vilka dom möter än men förmodligen Sverige om dom går vidare ikväll. Vilket dom kommer ! ;D


Nicole gästrollar Gossip Girl!

Det går rykten om att Nicole Richie ska ha en gästroll i serien Gossip Girl i början av nästa säsong, men än är det inte säkert. 



alla rätt!!

På expressen.se finns det olika test om svenska landslagets fotbollsspelare. Jag gjorde testet om Fredrik Ljungberg och jag fick alla rätt haha. Han är ju min stora idol så såklart att jag kan det mesta om honom. ;D


Kvällens matcher;

Kl. 20.35 Italien Vs. Frankrike
Kl. 00.05 Nederländerna Vs. Rumänien
Matchen Nederländerna Vs. Rumänien visas inte direkt kl. 00.05. Matcherna är samtidigt så om ni vill se direktmatchen visas den på tv4 sport.

Tyskland är vidare.

Matchen mellan Tyskland och Österrike slutade med 1-0. Tyskland vann och är nu vidare till kvartsfinal mot Portugal. Jag hoppas på att Tyskland vinner men man vet aldrig eftersom Portugal också är ett jättebra lag. Det var i allafall Michael Ballack som gjorde målet mot Österrike. Målet var skitsnyggt och han gjorde målet på ett frispark!!


14- 16 juni - 08

Heejsan!
I lördags kollade jag på Sverige Vs. Spanien matchen. Sverige förlorade med 1-2. Jag tycker ändå Sverige spelade jättebra. Fast dom förlorade för dom mötte ju ett jättebra lag, Spanien! Efter matchen åkte jag till brorsan som bor i haninge. Sen igår åkte jag, syrran och brorsans tjej Kristina till Gröna Lund för att titta på några artister som skulle uppträda. EMD, Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Caracola, Arvingarna, Molly Sanden och Amy Diamond var där och uppträdde. Det var jättekul! En kille som stod brevid oss, sjöng och dansade till alla sångerna. Han var rolig haha. Prinsessan Madelene var också där som specialgäst. Efter alla artister uppträtt klart så såg jag Pernilla Wahlgrens kille Joakim och deras som Theodor. I allafall när vi kom hem spelade vi monopol och tittade vi på Portugal Vs. Schweiz. Schweiz vann med 2-0. Samtidigt spelade Turkiet - Tjeckien. Turkiet vann med 3-2.  Och idag åkte jag hem igen från haninge vid 4 tiden. Innan vi åkte hem forsatte vi att spela monopol, jag vann ! och vi tittade på One tree hill (nya avsnitt). Nu ska jag i allafall titta på Tyskland Vs. Österrike. Tyskland vinner nog! På tv4 sport spelar Polen - Kroatien också. Annars visas den kl.00.05 på tv4. Jag lägger in några bilder från grönan igår.
 Om ni ser så tittar Danny in i kamernan på den sista bilden. Imorgon tar vi Ryssland! Sverige äger ;D Hare bra! / Jessiiica'

      

Italien Vs. Rumänien & Frankrike Vs. Holland

Matchen mellan Italien och Rumänien igår slutade 1-1. Rumänien fick en straff och italienska målvakten Gianluigi Buffon räddade den med både handen och foten! Igentligen skulle matchen slutat med 2-1 till Italien. Italienaren Luca Toni gjorde ett mål men det var offside så målet räknades inte. Matchen mellan Frankrike och Holland som också var igår slutade 1-4. Holland har gjort sammanlagt 7 mål under hela EM, dom är verkligen grymma. Holland har gjort målen mot dom två lag som stod i VM - finalen 2006. 


Elmander ersätter Chippen!

I tisdags när Sverige mötte Grekland skadades Christian "Chippen" Wilhelmsson, så nu kan han inte spela några fler matcher under hela EM. Istället för Chippen spelar Johan Elmander matchen ikväll mot Spanien. Även Niclas Alexandersson byts ut mot Fredrik Stoor.


Kommande matcher;

Idag ;
Kl. 17.50 - Sverige Vs. Spanien
( Heeeeja Sverige! )
Kl. 20.35 - Ryssland Vs. Grekland
( Jag tror Grekland vinner )

Imorgon ;
Kl. 20.35 - Tjeckien Vs. Turkiet
( Tjeckien vinner nog! )
Kl. 00.05 - Portugal Vs. Schweiz
( Portugal vinner garanterat )


Rooney har gift sig!

Nu har den engelska fotbollsspelaren Wayne Rooney gift sig med sin Coleen McLoughlin, Grattis! ;D


En bild på John Mayers hus

Här är en bild på Jennifer Anistons pojkvän John Mayers hus. Huset är värt 2,1 miljoner dollar och byggdes på 70-talet. Huset har 4 sovrum och 3 badrum!


Nicole tar körlektioner!

Färgglada Nicole Richie anlände till sin körlektion i Van Nuys med dagens första kopp kaffe i handen.


Avril Lavigne i Paris.

Avril Lavigne uppträdde på arenan Zenith i Paris.


Justin Timberlake på premiär!


När film The Love Guru hade premiär i Hollywood var såklart hela rollbesättningen på plats men även Justin Timberlake och Mike Myers. Justin spexade till det lite framför kamerorna och verkade ha lite svårt att stå still! Även MTV-stjärnan Tila Tequila och Verne Troyer va på premiärhumör.

       

13 Juni - 08

Just nu sitter jag och tittar på Italien Vs. Rumänien matchen. Det är halvleks "paus" så jag tänkte skriva. Det står iallafall 0-0. Igår hade jag skolavslutning efter det åkte jag till Älvsjö och träffa Sandra. När jag kom hem tittade jag på Tyskland Vs. Kroatien. Matchen slutade med 1-2 , Kroatien vann alltså. :(  Bastian Schweinsteiger i det tyska laget fick ett rött kort och tyska målvakten Jens Lehmann fick gult kort. Fattar inte varför precis men matchen mellan Polen och Österrike som var senare på kvällen slutade 1-1. Men idag var jag i skolan igen för att bara hämta betygen, jag är faktiskt nöjd! Efter det har jag bara varit ute. Ikväll kl. 20.45 är det match Frankrike Vs. Holland. Hoppas Frankrike vinner! Men aja nu ska jag fortsätta kolla på matchen mellan Italien och Rumänien. Heja Italien!! ;D / Jessiiiica '


Portugal vs. Tjeckien

Matchen mellan Portugal och Tjeckien slutade med 3-1 till Portugal :) Portugal och Ronaldo är ju bäst. Ronaldo och Deco och Ricardo Quaresma var dom som gjorde målen åt Portugal, hoppas dom vinner alltihop. // Jenni


Nicole & Joel letar hus.

Nyblivna föräldrarna Nicole Richie och Joel Madden spenderade lite tid tillsammans utan lilla Harlow och åkte till Los Angeles för att shoppa lite. Paret sågs på Los Angeles County Museum of Art.  Efter shoppingturen åkte Nicole och Joel för att träffa en fastighetsmäklare och titta på ett hus i Benedict Canyon i Beverly Hills.


Kylie Minogue!"

Ikväll uppträder Kylie Minogue i globen!


Sean Paul kommer till Sverige!

Uppsalas reggaefest som är mellan 7 och 9 augusti får fin besök utav artisten Sean Paul. I sommar släpper även Sean Paul sitt album "The next thing". Han har samarbetat med kändisar som Snoop Dogg, 50 Cent och Justin Timberlake.


Heja Sverige!

NI ÄR SÅ GRYMMA, Sverige!! ;D hahah


Nicole&Joel ute med dottern Harlow.

Nicole Richie och Joel Madden ute på familjeutflykt med lilla dottern Harlow. De stannade till vid en affär för att köpa lite kaffe.

 

Wayne Rooney gifter sig!

Det engelska landslaget lyckades inte kvalficera sig till EM 08 men det verkar inte Wayne Rooney vara så ledsen över. För just nu håller han och hans blivande fru Coleen McLoughlin på att planera inför sitt bröllop. Rooney och Coleen sågs igår i Liverpool. Coleen hade spolar i håret och en massa kassar i händerna och Rooney bar ännu fler kassar!

 

Far&Son på en basketmatch.


Kvällens matcher;

Kl. 17.50 Portugal Vs. Tjeckien
( Jag hoppas på att Portugal vinner den matchen. )
Kl. 20.35 Österrike Vs. Turkiet 
( Jag tror Österrike vinner. )


SverigeSverige!!! <3

2-0 till Sverige så jääävla bra, ni äger!!! Zlatan och Hansson gjorde målen.


10 Juni - 08

Hejsan! Just nu sitter jag tittar på Sverige Vs. Grekland matchen, den börjar strax. Hoppas Sverige vinner!!! Matchen igår Italien och Holland matchen slutade med 0-3 och Spanien och Ryssland matchen idag slutade med 4-1. Idag var jag i skolan vi åkte till skansen haha. Det var jätte gulliga björnungar där. När jag kom hem sov jag lite för att jag hade jätte ont i huvudet. Men efter gick jag till centrum med syrran och Nilufer. Jag hitta en jättefin kofta på H&M som jag ska handla imorn. Tänkte ha det till mina skolavslutningskläder som jag handlat. En klänning ( turkos ) och ett par svarta ballerina. Men nu ska jag kolla på matchen! HEJAHEJA SVERIGE! Ni är världsbäst!

Tori Spelling har fått en dotter!

Tori Spelling och maken Dean McDermott fick en dotter igår den 9:e juni. Dottern ska heta Stella Doreen McDermott. Tori och Dean har sedan tidigare sonen Liam Aaron, snart 15 månader och Dean har även Jack, 9 från ett tidigare förhållande.


9 Juni - 08

Heeejsan!
Just nu sitter jag och tittar på Frankrike och Rumänien matchen. Jag är en EM - tönt haha. Jag har tittat på alla matcherna. Iallafall jag har inte hunnit skriva på ett tag nu. Igår kom jag hem efter att jag vart hos min bror i haninge tors - sön. Det var jättekul hos honom. Jag, syrran och brorsans tjej Kristina bakade, spelade monopol och kollade på många avsnitt av One Tree Hill säsong 5. Jag vann 2 ggr på monopol när vi spela. När jag kom hem igår var jag ute med Nilufer och senare kom Emelie hem till oss och klippte mitt och syrrans hår. Det blev fint. Nu har EM också börjat! I LOVE IT! I lördags spelade först Tjeckien Vs. Schwiez och Portugal Vs. Turkiet. Tjeckien vann med 1-0 och Portugal vann med 2-0. Och igår spelade Kroatien Vs. Österrike. Kroatien vann med 1-0. Senare på kvällen kl. 9 spelade mitt älskade lag som jag hejar på efter Sverige - TYSKLAND! Tyskland mötte Polen och Tyskland vann med 2-0. Podolski gjorde båda målen. Dom är bäst, jag hoppas att dom tar hem hela EM. Det var så kul för mina grannar som bor huset framför mig hejade på Polen och när dom förlora blev dom helt arga. En av dom slog typ huvudet i väggen. Och dom hade en jättestor Polen flagga på sin balkong och innan matchen och efter skrek dom typ apooolen! hahah ett "a" innan Polen. Dom är så roliga! Ikväll klockan 20.45 är det en till EM- match. Italien Vs. Holland, jag tror Italien vinner! Synd bara att Totti är skadad så han är inte med under hela EM. Det är nu inte så långt kvar till skolavslutning, 3 dagar. Juste, idag har jag varit i skolan, efter lunchen spelade 9:orna brännboll och fotboll mot lärarna. Efter matcherna slutade vi. Då gick jag till centrum och mötte syrran Jenni så gick vi och handla nya kläder. Ett par jeansshorts och ett par vanliga. Efter har jag bara varit ute ända tills matchen började. Men nu ska jag fortsätta att titta på Frankrike och Rumänien matchen. Hoppas Frankrike vinner!! : ) Förresten vad tycker ni om den nya designen jag gjort på bloggen? Ciiiiao! Jessiiiica'

Jessica Alba har fått en dotter!

Nu har Jessica Alba och hennes man Cash Warren äntligen fått sin lilla dotter som ska heta Honor Marie Warren. Hon föddes den 7 Juni och är deras första barn.


GrattisGrattis!

Igår fyllde artisten Kanye West 31 år, Grattis i efterskott!


EM - Premiär

På lördag 7 juni är det EM premiär. På lördagen spelar Schweiz Vs. Tjeckien kl. 18.00. Senare på lördagen kl. 20.45 spelar Portugal Vs. Turkiet. Alla EM- matcher visas på tv4.


4 juni - 08

Idag hade jag sista provet innan sommarlovet så skönt att alla prov är över. Men det är fortfarande en vecka kvar i skolan men det går nog snabbt och sen är det sommarlov. Ciiiiao / Jessiiica'

Glamour Pris.

Igår fick Victoria Beckham ta emot ett Glamour pris i London med sina Spice Girls kollegor.


"Father of the Year"

Kevin Federline har ställt upp väldigt mycket för sina och Britney Spears söner Sean Preston och Jadie James på senare tid men att få en "Father of the Year" utmärkelse från en nattklubb i Las Vegas. Nattklubben Prive i Las Vegas har nämligen bestämt att Federline ska få ta emot ett sånt pris nu när "Fars Dag" börjar närma sig och det kommer att delas ut på en fest som Kevin ska vara värd för i juni. Undrar om han får ta med sina barn in på klubben då?


Prison Break inspelning i Los Angeles.

Prison Break stjärnorna Wentworth Miller och hans Dominic Purcell sågs igår på inspelningen av serien Prison Break säsong 3 i Los Angeles men dom verkade inte spela in särskilt mycket utan gick mest runt och väntade. Dominic passade då på att visa upp sin vältränade mage för fotograferna, Wentworth är ju även en vältränad kille!



        

Elmander skadad.

Johan Elmander skadade sin fot igår under matchen mot Ukraina som dom förlorade med 1-0. Det var på andra halvlek han skadade sig och fick bytas ut. Men det är planerat att han ska vara med på svenska landslagets träning på onsdag men hans fot är just nu svullen.


MTV movie awards!

Igår var 2008 MTV Movie Awards av stapeln i Los Angeles och självklart dök en hel del Hollywood-kändisar upp på röda mattan! Vinnarna Zac Efron och Will Smith var några av de som vann och de verkade väldigt nöjda med sina guldpopcornstatyetter! På plats var såklart även P.diddy, Lindsay Lohan, Anna Hathaway, Paris Hilton och pojkvännen Benji Madden.

      

Far & Son utflykt!

Brad Pitt tog med sig sin son Maddox på far och son utflykt till Italien igår för att se på Moto GP Italian Grand Prix. Brad verkade vara väldigt glad att få spendera lite tid själv med Maddox och såg hela tiden till at hörselskydden satt på plats, volymen är väldigt hög när F1 bilarna svischar förbi! Söta var dem i alla fall och vi tror nog att Maddox kommer att växa upp och bli en riktig snygging en vacker dag!


Jennifer & John på besök hos Courtney Cox

Jennifer Aniston sig nya pojkvännen John Mayer på besök till hennes bästa vännina Courtney Cox och hennes man David Arquette i Malibu. Courteney och Jennifer har varit nära vänner i flera år sedan de började spela in tv-serien Friends "Vänner" och Courtney har alltid stått vid sin väns sida. Courtney verkade inte gilla paparazzi fotograferna.



     

 


RSS 2.0