Chelsea vs Liverpool 3-2.

I gårdagens match vann Chelsea FC Liverpool med 3-2. Matchen varade i 30 minuters övertid. Drogba gjorde Chelseas första mål efter 33:e minuten. Efter det gjorde Liverpool spelaren Torres ett mål i 64:e minuten och ställningen blev då 1-1. Efter gör Chelsea spelaren Lampard en straff på 98:e minuten. Målet hyllar Lampard till sin mamma Pat. Drogba gör ett ytterligare mål i 105:e minuten och i slutet av matchen gör Liverpool spelaren Babel mål i 118:e minuten. Lampard hyllar sin mamma som nyligen gick bort efter haft en sjukdom under en längre tid. När Chelsea FC mötte Manchester United förra helgen gjorde Ballack ett mål och då höll John Terry upp en Chelsea tröja. På den stod det: Pat Lampard 8 R.I.P. Laget ville visa sitt stöd till lagkamraten Lampards sorg. Gulligt av dom, jag tycker verkligen synd om Lampard!! <3